De eenvoudigste en goedkoopste
manier van online verkopen

Geen zwaar, complex en groot webshop-systeem. Supersimpel, doeltreffend en betaalbaar.

Transactiekosten vanaf slechts 29 cent per transactie.

Ideaal voor het verkopen van eigenlijk alles wat u maar kunt verzinnen. Tickets, sponsoring, goede doelen, lidmaatschappen, donaties, cadeaubonnen, boeken en andere producten of diensten. Maak simpelweg een betaalformulier in 5 minuten en u kunt gaan verkopen.

Maandelijkse automatische incasso

Je wilt iets verkopen maar hebt maar 1,2 of 3 producten, diensten of abonnementsvormen die je wilt aanbieden? Dan is het natuurlijk onzin om hier een hele webshop voor in te richten met alle toeters en bellen van dien. Dat kan veel simpeler.

DODO werkt samen met Mollie en in combinatie met een Mollie account kunnen wij middels een simpel formulier de door jouw gewenste/benodigde informatie laten invullen door je bezoeker waarna deze direct kan afrekenen.

Dit betaalformulier kunnen wij overal plaatsen dus iedere pagina waarop je product wordt aangeboden is vrij in te richten.

De betaling kan een éénmalig bedrag zijn voor bijvoorbeeld een boek, e-book of noem het maar op zijn maar het kan ook een online-cursus zijn die u aanbiedt waarvoor de klant een maandelijks bedrag moet betalen zoals het voorbeeld hiernaast.

De betaling gaat overigens na de eerste betaling volledig automatisch, dus een automatische incasso via iDeal. Hoe gaaf is dat.

Voorbeeld 1 automatische incasso

  • iDEAL


Totaal


Eenvoudige producten verkopen

Maar 29 cent transactiekosten! Dat is echt alles.
Ideaal voor kleine ondernemers die iets willen proberen in de markt te zetten. Snel, eenvoudig, betrouwbaar.

Zie het volgende voorbeeld. Eenvoudiger kan het haast niet. Het kan ook uitgebreider maar waarom zou je? Focus op je productinformatie ofwel wat maakt het bijzonder, maar zorg er voor dat het afrekenproces supersimpel is en dat is het zoals je ziet.

De mogelijkheden zijn onbeperkt en je hebt dus geen duur, zwaar webshop-systeem nodig met hoge maandelijkse kosten waar ook weer veel onderhoud aan te pas komt.

in samenwerking met

Een gouden combinatie.

Grootste aanbod van betaalmogelijkheden.

Voorbeeld 2 eenvoudige producten

KOOP DIT BOEK!

Het beste boek van de wereld. Als u dit gelezen heeft wilt u niet anders meer. Laat je meenemen door dit boek. Koop hem nu snel een eenvoudig.
Meer weten? Bel DODO internet.

Mailen mag natuurlijk ook maar een beller is vaak sneller en wij houden wel van snel.
Telefoonnummer: 0226 39 5582

Wij leveren uw website in optima forma op alle gebieden. U hoeft zich daarna nergens zorgen over te maken wij nemen al het onderhoud uit handen. Kijk voor onze producten en diensten op dodo.nl.

DODO internet

Oudevaart 71
1749 CH  Warmenhuizen

T 0226 39 5582
E info@dodo.nl