Het snelste en eenvoudigste Boeking- en EvenementenSysteem voor WordPress.

De fijnste manier om klanten bij jou te laten reserveren/boeken.

Heel handig voor campings, b&b’s restaurants en evenementen. Maar ook kap-, massage-, hondentrimsalons maken hier gebruik van. Alles-in-een voor iedere ondernemer die hun klanten een plek willen laten reserveren.

Wij maken een reserveringssysteem op maat voor jou! Zo weet jij wanneer en  hoeveel mensen je kunt verwachten. Maar ook wie je kan verwachten! Samen de mogelijkheden voor jou bekijken? Neem gerust contact met ons op!

Geef uw bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling.

Dit doen we met behulp van technologie, modern ontwerp en gebruikerservaring technieken. Hiermee kan jij jouw klanten een soepele boekingservaring op professioneel niveau bieden.

Concentreer jij je op je onderneming en laat de boekingen aan het systeem over.

Dit systeem zal de interactie van potentiële klanten volledig automatiseren. Van helpen bij het kiezen van de juiste dienst en werknemer, zorgen voor de betalingen tot een sms-herinneringen voor zowel de klant als de werknemer voor geboekte, geannuleerde of opnieuw geplande afspraken. Zo kan jij je concentreren op je belangrijke klussen. En, je bent niet meer afhankelijk van een telefoniste en schrift.

Geen training nodig om het te gebruiken.

We richten ons continu op maximale eenvoud en gemak voor de eindgebruikers. Dus de meeste acties, zowel aan de voorkant als aan de achterkant, zijn snel, duidelijk en vereisen niet meer dan 2-3 klikken. En voor het geval je hulp nodig hebt, staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Het boekings- reserveringssysteem wordt natuurlijk op maat gemaakt voor jouw onderneming. Met de huisstijl en de wensen van de ondernemer erin verwerkt!

Wil jij ervaren hoe het systeem werkt? Test hem hier onder uit!

Let wel, onderstaande demo is met keuze uit dienst, locatie en werknemer. Deze stappen kunnen ook overgeslagen worden indien het alleen een tijdslot keuze betreft. En in deze demo dien je af te rekenen om te laten zien dat dit ook tot de mogelijkheden behoort. Ook dat is een optie en kan geheel overgeslagen worden. 

Een korte video over het beheren van je afspraken.

Boekingsysteem

Demo kies dag, tijd en klaar. Afrekenmechanisme is optioneel.

Demo kies dienst, locatie, medewerker. Dag en tijd en reken af.

Evenementen

Demo overzicht van evenementen in lijstweergave.

Demo overzicht van evenementen in kalenderweergave.

Een korte video over het inrichten van sluitingsdagen en verlofdagen van medewerkers.